Waffa's FotoPage

By: Waffa Qarmielya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Oct-2009 07:06 Email | Share | | Bookmark
www.yayang07.com.my

Assalammualaikum....

Untuk makluman...fotopages ditutup untuk sementara waktu...
Sila berkunjung ke blog untuk cerita2 yang selanjutnya www.yayang07.com.my

Terima Kasih.


Thursday, 16-Apr-2009 08:14 Email | Share | | Bookmark
ASMIRUL IDZAR WITH WAFFA QARMIELYA

Ni ada sket foto waffa ngan kazennya... diorang ni memang rapat cam adik beradik hehe...
gaya hampir sama...hehe...nakal pun sama... waffa memang suka tiru c abang ni...
Korang tengok la aksi2 diorang tu....hehe....





Tuesday, 14-Apr-2009 07:29 Email | Share | | Bookmark



Tuesday, 14-Apr-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark
Lamanya tak update

Assalammualaikum semua...
dah lama bonda x update fp almaklumlah kat umah takder itnet harapkan itnet opis jer...
tu pun langsung xder masa nak update dengan kesibukan yang terlampau dan berpanjangan.

Hari ni kiranya berpeluang la jap nak update n share gambar2 terbaru waffa...Hari ni waffa genap 1 tahun 3 bulan 2 minggu dah besar panjang anak bonda...bertambah2 serinya sejak membesar ni hehehe...

Bonda harap lepas ni bonda akan adala masa untuk update fp ni walaupun kawan2 lain dah beralih arah ke blog... untuk kali ni takat ni jer dulu yer ada masa bonda luangkan masa lagi k... ni ada sedikit gambar terbaru waffa...enjoy yer...


Cutenya dia...

[/i]

Nape tu sayang...



Senyuman manis anak daraku...





Tuesday, 30-Dec-2008 04:41 Email | Share | | Bookmark
~Happy 1st Bday~ NUR WAFFA QARMIELYA

[size=18]Happy birthday to you....
Happy birthday to you....
Happy birthday to Waffa....

Pejam celik...pejam celik dah setahun rupanya anak bonda...
Bonda doakan moga waffa menjadi seorang anak yg solehah dan berilmu...

27 Disember 2008 genap umur waffa setahun... cepat sangat masa berlalau langsung x sedar tup tap anak bonda dah besar pon..syukur alhamdulillah bonda nampak waffa membesar depan mata sendiri...
Bonda & ayah sangat2 sayangkan waffa.... dengar cakap bonda & ayah ya!

BUNGA API....sempena 1st Bday Waffa



MAJLIS HARI JADI WAFFA



THE GUEST



THE PRESENT
Terima kasih byk2 buat kak umi, kak fini, abg abby, abg haiqal, abg zani, abg Ezz, abg Im, nenek, bu woe, dan kazen2 lain yg bagi waffa hadiah dan $$$$ ya.... tq so much....






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net